• Email: r@prioritet.no
 • Tlf: 4567 0000

Nylig Work

Simple Image Gallery Extended

Verktøy for håndtering av statistikk er sentralt i utviklingen av gode nettsteder. Alle Prioritet Norge sine webløsninger leveres med statistikkverktøy. Dette gir deg full oversikt over plasseringer i søkemotorer og trafikken som genereres gjennom våre løsninger. Nettstedet ditt blir overvåket av vårt egenutviklede PriStats og Google Analytics.

Statistikkverktøyene gir svar på:

 • Hvilke nettkampanjer gir best resultat?
 • Hvor kommer trafikken til nettstedet fra?
 • Hvilke besøkende er de mest verdifulle?

Vi tilpasser Google Analytics slik at du enkelt kan danne deg et bilde av effekten av ulike markedsføringstiltak. Statistikk danner også grunnlaget for hvordan du kan videreutvikle søkeord som gir økt relevant trafikk. Prioritet Norge gir alle kunder grunnleggende innføring i bruk av Google Analytics og hvordan man tolker rapporter og resultater. På denne måten kan kampanjer og markedsføringstiltak tilpasses for ønsket effekt.

Ved hjelp av disse verktøyene får bedriften bedre innsikt i hva som foregår på nettstedet og hvordan du kan utvikle kampanjer som gir økt trafikk. Vi behandler all statistikk som fortrolig informasjon.

Prioritet Norge hjelper din bedrift med søkemotormarkedsføring og Google Adwords. Vi har ansatte som er Google Adwords Qualified og sikrer deg maksimalt utbytte av dine annonsekroner. Ved å benytte Google Adwords annonserer du for en målgruppe som allerede er interessert i dine produkter og tjenester. Google Adwords er en kostnadseffektiv måte å nå kunder på direkte i Google. Tjenesten gjør det mulig å skape relevante nettannonser og vise dem både på Google og et omfattende nettverk av partnersider. I tillegg betaler du kun når potensielle kunder klikker på dine annonser. Dette gjør søkemotormarkedsføring til en kostnadseffektiv måte å nå kunder på.


Fordelen med Google Adwords-kampanjer er relasjonen mellom søkeord og hvilke annonser som vises. Vi oppretter annonser og velger søkeord og uttrykk knyttet til virksomheten din. Når noen søker på Google og bruker ett av søkeordene dine, vises kanskje annonsen din ved siden av søkeresultatene. Nå annonserer du for en målgruppe som allerede er interessert i dine produkter og tjenester!Noen fordeler med AdWords fra Prioritet Norge: 

 • Best eksponering til best pris
 • Umiddelbare resultater
 • Maksimalt effektivt og målrettet
 • Velg hvem, hva, hvor og når
 • Treff dine kunder lokalt eller globalt
 • Full kostnadskontroll
 • Du betaler kun for de som klikker
 • Gratis eksponering for de som ikke klikker

Siden oppstarten i 2002 har AdWords utviklet seg til verdens største og mest demokratiske reklamekanal. Spillereglene og begrensningene er de samme for lokale bedrifter som for multinasjonale selskaper.

Selv om det er enkelt å komme i gang med AdWords, er det mange tekniske og kreative valg å forholde seg til. Dermed finnes det også store muligheter for å skape høyere kostnadseffektivitet. Vi har erfaring og kompetanse for å unngå fallgruvene. I samarbeid med Prioritet Norge får du maksimalt ut av det Adwords tilbyr, uansett om du kjører en kort og intens kampanje eller driver langsiktig profilering og salg.

På kort varsel setter vi opp en AdWords-kampanje for deg. I løpet av noen timer er du synlig på de søkeordene som er mest relevante for det du selger. I tillegg administrerer, vedlikeholder og justerer vi kampanjen for deg i hele kontraktsperioden. Gjennom løpende overvåking av trafikk, klikk og salg - og eventuelt utvikling av skreddersydde kampanjesider - kan vi optimalisere ytterligere slik at du får maksimal synlighet på Internett både gjennom vanlige søketreff og betalte annonser.

Besparelse ved outsourcing

Kjører du allerede Adwords annonsering som driftes av noen internt i bedriften? Da kan det lønne seg å la Prioritet Norge gå gjennom kampanjen og optimalisere oppsett, annonser og målsider. Google rangerer din Adwords annonsering basert på Quality score, som ofte gir utslag i unødvendig høy klikkpris og ufortjent dårlig plassering av dine annonser hos Google. Ved å la en profesjonell aktør håndtere dette kan du oppleve at kostnadene ved annonseringen reduseres samtidig som at annonsene dine i Google får en forbedret Quality score og rangerer bedre.

Prioritet Norge AS har kvalifiserte personer som har bestått eksamen for Google Advertising Professionals.

Mange bedrifter besitter informasjon som besøkende har stor nytte av men som bedriften selv ikke har kapasitet til å publisere. Prioritet Norge tilbyr webmasteravtaler for å sikre oppdaterte nettsted.


En godt nettsted er ikke bare søkemotoroptimalisert og har et brukervennelig design. Det har også fortløpende oppdaterte nyheter og formidler viktig informasjon om bedriften til deres besøkende. Dette er ofte en tidkrevende jobb som krever gode skriveferdigheter og journalistisk teft. Prioritet Norge har webredaktører med journalistisk erfaring som kan hjelpe din bedrift med å formidle dokumenter, rapporter, produkt- og tjenestebeskrivelser og annen tekst ut til deres besøkende.


Konkurranse om oppmerksomhet


Konkurransen om oppmerksomhet på internett blir stadig tøffere. Dette krever at alle artikler som publiseres må være skrevet med tanke på at de besøkende bruker noen få sekunder på å finne den interessant eller gå videre. La våre tekstforfattere med erfaring innen webjournalistikk skrive kortfattede og lett tilgjengelige artikler for publisering på deres nettsted. Med en webmasteravtale slipper du å ansette en informasjonsmedarbeider eller webredaktør.

Gode artikler skrevet for nett er både salgsfremmende og relasjonsbyggende. Hensikten med et nettsted er primært å formidle salgsfremmende informasjon om dine produkter og tjenester. Minst like viktig er det å bygge tillit og forståelse for dine verdier. Dette gjøres gjennom velskrevne og kortfattede artikler som formidler viktig informasjons om bedriftens virksomhet. Kunder leser sjeldent gjennom årsrapporter, strategiske dokumenter eller annen informasjon som beskriver deres bedrift. På bakgrunn av dette er det viktig å kunne popularisere denne informasjonen slik at den blir lett tilgjengelige på deres nettsted.

Vi holder nettsted levende med oppdatert og tilgjengelig informasjon.