• Email: r@prioritet.no
  • Tlf: 4567 0000

Prioritet Norge har siden 2003 levert webløsninger med fokus på brukervennelighet og høy synlighet i søkemotorer. Vår ekspertise på webdesign og søkemotoroptimalisering gjør at din bedrift kan ha fokus på egen kjernevirksomhet. Gjennom grundige analyser lager vi et nettsted som oppleves som informativ for besøkende samtidig som den er lett å finne i søkemotorer. Dette fører til økt relevant trafikk og nye kunder til din bedrift.

 

Dagens konkurransesituasjon på internett stiller helt nye krav til utformingen av et hensiktsmessig nettsted. Hva gjør ditt nettsted unikt? Hvordan bruker du ditt nettsted for å få nye kunder? Hvordan opplever dine besøkende ditt nettsted? Er informasjonen du ønsker å formidle lett tilgjengelig? Slike og mange andre spørsmål må avklares for at du skal oppnå gode resultater gjennom ditt nettsted.

Prioritet Norge gjennomfører en grundig analyse for å avklare slike spørsmål. Basert på ditt behov utformer vi webløsninger som tilfredstiller krav til brukervennlighet, synlighet i søkemotorer og konvertering av besøkende til nye kunder.

Prioritet Norge hjelper din bedrift med:

 

  • Økt brukervennlighet og brukeropplevelse for besøkende
  • Økt synlighet i søkemotorer og økt relevant trafikk
  • Økt grad av konvertering til salg og nye kunder

For å kunne holde hva vi lover gjennomfører vi fortløpende analyser for å avdekke forbedringspotensiale. Etter ferdigstilling av ditt nettsted implementeres flere analyseverktøy for å overvåke relevante søkeord, antall besøkende og deres brukeradferd på nettstedet. På denne måten kan vi tilpasse nettstedet for mer relevant trafikk og bedre brukeropplevelse.

Prioritet Norge hjelper deg å skape et levende nettsted.


Hensikten med et velfungerende nettsted varierer fra bedrift til bedrift. Vårt fokus er at uannsett hvilket segment eller bransje du befinner deg i kan vi lage webløsninger som tilfredstiller dine behov for funksjonalitet og relevant trafikk. Et godt nettsted er et levende nettsted.

Prioritet Norge AS leverer nå responsive sider som er en ny måte å lage og designe websider på hvor nettstedet automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, uten at brukeren behøver å zoome eller skrolle. Dermed kan man med et enkelt designrammeverk lage et  design som tilpasser seg alle typer, enten det er smarttelefon, et nettbrett eller en stasjonær PC.

Fordelen med en responsiv nettside er at den vises på alle skjermstørrelser.

Den vil strekke seg eller krympe automatisk for å tilpasses alle typer enheter.

Innholdet på ditt responsive nettsted vil endres og justeres automatisk avhengig av størrelsen på skjermen som du bruker til å se på nettsiden.

Hvis du bruker en smarttelefon så vil alt innhold plasseres og justeres til midten og vertikalt på siden som skal muliggjøre enkel touch aktivering for å navigere til ønsket side. Altså veldig tommelvennelig.

FORDELER.

Med over 1 milliard smarttelefonbrukere vokser behovet for å ha nettsider som er kompatible og kan vises riktig i alle skjermstørrelser. Fordelene er enorme da nettbruk statsistikk viser at ved slutten av 2014 så vil 80% av alle internettbrukere bruke enten smarttelefon eller tablet. Dette kan gi et forsprang fremfor konkurrentene da kundene kan lese om dine produkter og tjenester på alle plattformene.

Ser en fremover vil nok nye skjermstørrelser bli lansert som både store og mindre enn dagens skjermer. Med responsivt design slipper man å bekymre seg for hvilken flate brukeren anvender eller hvilke skjermstørrelser som kommer på markedet i fremtiden.

Goolge vil dessuten preferere responsive sider, slik at hvis du har fått designet siden din responsivt vil du få bedre plassering I Googels organiske søk.