• Email: r@prioritet.no
  • Tlf: 4567 0000

Prioritet Norge leverer komplette løsninger for e-handel. Vi kjenner fordelene med salg av produkter og tjenester over Internett og hjelper din bedrift med å ta del i dette raskt voksende markedet. Ved hjelpe av brukervennelige e-handelsløsninger effektiviserer du bestilliingsprosessen, logistikken og transaksjoner ved salg av dine produkter og tjenester.


Virtuemart


Prioritet Norge integrerer ehandelsløsninger sømløst i publiseringsløsningen Joomla! Vi bruker ordinært komponenten Virtuemart som har en rekke funksjoner som gjør at både kunden og bedriften har full oversikt over bestillinger og produkter. Les mer om Virtuemart.

DIBS Payment Services


I tillegg samarbeider vi med DIBS for sikre betalingsløsning. DIBS tilbyr betalingsløsninger til store og små forretninger innen e-handel, postordre og POS. Med over 12000 kunder, er DIBS Skandinavias desidert største leverandør av online betalingsløsninger. Et samarbeid med DIBS sikrer at du som kunde kan tilby en rekke forskjellige betalingsformer. DIBS samarbeider med så og si alle kortselskap og banker i Skandinavia. Les mer om DIBS.