• Email: r@prioritet.no
  • Tlf: 4567 0000

Prioritet Norge hjelper din bedrift med søkemotormarkedsføring og Google Adwords. Vi har ansatte som er Google Adwords Qualified og sikrer deg maksimalt utbytte av dine annonsekroner. Ved å benytte Google Adwords annonserer du for en målgruppe som allerede er interessert i dine produkter og tjenester. Google Adwords er en kostnadseffektiv måte å nå kunder på direkte i Google. Tjenesten gjør det mulig å skape relevante nettannonser og vise dem både på Google og et omfattende nettverk av partnersider. I tillegg betaler du kun når potensielle kunder klikker på dine annonser. Dette gjør søkemotormarkedsføring til en kostnadseffektiv måte å nå kunder på.


Fordelen med Google Adwords-kampanjer er relasjonen mellom søkeord og hvilke annonser som vises. Vi oppretter annonser og velger søkeord og uttrykk knyttet til virksomheten din. Når noen søker på Google og bruker ett av søkeordene dine, vises kanskje annonsen din ved siden av søkeresultatene. Nå annonserer du for en målgruppe som allerede er interessert i dine produkter og tjenester!Noen fordeler med AdWords fra Prioritet Norge: 

  • Best eksponering til best pris
  • Umiddelbare resultater
  • Maksimalt effektivt og målrettet
  • Velg hvem, hva, hvor og når
  • Treff dine kunder lokalt eller globalt
  • Full kostnadskontroll
  • Du betaler kun for de som klikker
  • Gratis eksponering for de som ikke klikker

Siden oppstarten i 2002 har AdWords utviklet seg til verdens største og mest demokratiske reklamekanal. Spillereglene og begrensningene er de samme for lokale bedrifter som for multinasjonale selskaper.

Selv om det er enkelt å komme i gang med AdWords, er det mange tekniske og kreative valg å forholde seg til. Dermed finnes det også store muligheter for å skape høyere kostnadseffektivitet. Vi har erfaring og kompetanse for å unngå fallgruvene. I samarbeid med Prioritet Norge får du maksimalt ut av det Adwords tilbyr, uansett om du kjører en kort og intens kampanje eller driver langsiktig profilering og salg.

På kort varsel setter vi opp en AdWords-kampanje for deg. I løpet av noen timer er du synlig på de søkeordene som er mest relevante for det du selger. I tillegg administrerer, vedlikeholder og justerer vi kampanjen for deg i hele kontraktsperioden. Gjennom løpende overvåking av trafikk, klikk og salg - og eventuelt utvikling av skreddersydde kampanjesider - kan vi optimalisere ytterligere slik at du får maksimal synlighet på Internett både gjennom vanlige søketreff og betalte annonser.

Besparelse ved outsourcing

Kjører du allerede Adwords annonsering som driftes av noen internt i bedriften? Da kan det lønne seg å la Prioritet Norge gå gjennom kampanjen og optimalisere oppsett, annonser og målsider. Google rangerer din Adwords annonsering basert på Quality score, som ofte gir utslag i unødvendig høy klikkpris og ufortjent dårlig plassering av dine annonser hos Google. Ved å la en profesjonell aktør håndtere dette kan du oppleve at kostnadene ved annonseringen reduseres samtidig som at annonsene dine i Google får en forbedret Quality score og rangerer bedre.

Prioritet Norge AS har kvalifiserte personer som har bestått eksamen for Google Advertising Professionals.