• Email: r@prioritet.no
  • Tlf: 4567 0000
Prioritet Norge har siden etableringen i 2003 opparbeidet en portefølje på over 1000 fornøyde kunder. Vårt primære fokus er å lage brukervennelige nettsteder med høy synlighet i søkemotorer. Vårt mål er å hjelpe kunden med gjennomtenkte webløsninger slik at kunden selv kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Prioritet Norge leverer en rekke tjenester og har solid erfaring fra utvikling av virksomhetskritiske løsninger for norske og utenlandske bedrifter. Vi fokuserer på bruk av tjenester basert på åpen kildekode. Dette sørger for stabile, sikre og fleksible løsninger som kan tilpasses den enkelte kunde. Vi ønsker også å bidra med kompetanse for å styrke utviklingen av løsninger basert på åpen kildekode. Prioritet Norge har mottatt støtte fra Norges Forskningsråd til kompetanseutvikling innenfor denne disiplinen.

Prioritet Norge tilbyr også tjenester utover søkemotoroptimalisering og brukervennelighet. Vi bistår kunder med produksjon av nye nettsider, bannerannonsering, statistikk, katalogoppføringer, tekst og innhold. Alt for å gjøre våre kunders nettløsninger best mulig.